Ποιοί είμαστε

Εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια ,έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα την γυναίκα , προσφέροντας της πάντα  πρωτοποριακά ομαδικα  προγράμματα γυμναστικής και ποιοτικές υπηρεσίες ατομικης εκγύμνασης!

Αυτό που κατά κύριο λόγο μας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα γυμναστήρια, είναι το ειδικευμένο και καταξιωμένο προσωπικό μας ,που είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει όλες τις συμβουλές και τα μυστικά για ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Η δουλειά μας λοιπόν είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση ! Φροντίζουμε η κάθε γυναίκα που γίνεται μέλος μας να είναι πάντα ευχαριστημένη και αναναιωμένη και το σημαντικότερο από όλα είναι ,ότι όλοι εμεις ειμαστε πάντα δίπλα της ! Από την ίδρυση του γυμναστηρίου μας το 2001 έως και σήμερα ,αριθμούμε πάνω από 15.000 γυναίκες μέλη και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να μεταδίδουμε το μήνυμα :

η γυμναστική είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ !!!

Fitness Instuctors – Personal Trainers

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 

Πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης του τμήματος επιστήμης και φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Κύρια ειδικότητα: Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου. Δευτερεύουσα ειδικότητα: Ναυαγοσωστική. Δεκαετή εμπειρία στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Θες/νίκης ως Pilates Reformer Trainer, fit vibe Instructor, advanced aerobic and dance aerobic instructor, group exercise and personal trainer. Εργάζεται από το 2001 έως και σήμερα στο Fitnessfun (κέντρο).

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΝΕΣ

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκη με ειδικότητα υπαίθριες δραστηριότητες και x-treme sports. Δεκαετή εμπειρία σε αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου Fitness instructor. Personal training instructor: fitvibe instructor, spinning, Pilates mat, Reformer. Group training Presenter: Dynamic programs, cross training, functional, ορθοσωμικη, trx – ιμάντες αιωρήσεις, pilates mat, dance-step aerobics.
Καθηγητής προπονητικής (group training) στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης και 10 χρόνια προϋπηρεσία στο Fitnessfun (κέντρο)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΗ 

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονικη με ειδικότητα Άρση Βαρών. Απόφοιτος  της ιδιωτικής σχολής North Academy of fitness ως Fitness instructor. Personal training instructor: fit vibe instructor, spinning, Pilates mat, Reformer. Group training Presenter: Dynamic programs, cross  training, trx – ιμάντες αιωρήσεις, pilates mat. 8ετη προϋπηρεσία σε γυμναστήρια και αθλητικούς χώρους της Θεσσαλονίκης εκ των οποίων τα 4 χρόνια είναι στο Fitnessfun (κέντρο)

ΘΩΜΑΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Γεννήθηκε στις 3/1/1996 στην Αθήνα

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με ειδικότητα “προπονητής αθλημάτων”, με extra εξειδίκευση στον χώρο των βαρών και εμπειρία σε group training και personal training!

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 2015 μέχρι σήμερα σε κατηγορίες Α’ και Γ’ εθνική! Εργάζεται σε γυμναστήρια από το 2017 και τον τελευταίο χρόνο στο Fitnessfun (κέντρο)!

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ

Πτυχιούχος από το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης και το τμήμα Φυσικής αγωγής κ αθλητισμού  με ειδικότητα Ρυθμική γυμναστική.

Απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής Grafts με ειδικότητα Pilates mat/props/reformer, Yoga και Aerial yoga, ιμάντες αιώρησης με έξτρα εξειδίκευση στο balletonic στην ΧΑΝΘ Θες/νίκης.

Εργάζεται σε γυμναστήρια και studio Pilates στην Βέροια και στην Θεσσαλονίκη από το 2012 ως και σήμερα.

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ ΛΙΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος  Επιστημης Φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου  πανεπιστημίου Θεσ/νίκης με ειδικότητα χειμερινά αθλήματα, ορειβασία, αναρρίχηση. Αθλήτρια αλπικού σκι και απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής North Academy of fitness με πτυχίο fitness instructor, group exercise instructor (Pilates mat, functional, ορθοσωμικη, dance, ιμάντες αιώρησης, dynamic programs) και personal fitness instructor. 10ετη προϋπηρεσία  σε ιδιωτικούς  αθλητικούς χώρους και γυμναστήρια της Θεσ/νικης , προπονήτρια αλπικού σκι σε αθλητικούς συλλόγους και ακαδημίες.

ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΗ
Zumba Instructor

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Γυμναστών AF Studies (Αθήνα) & Mp Balatsinos (Θεσσαλονίκη).

Κάτοχος διπλωμάτων  Cardio Aerobic Instructor, Basic Aerobic Instructor και Advanced Aerobic Instructor. Πιστοποιημένος Zumba ® Fitness Instructor από το 2012 και κάτοχος διπλωμάτων Pro Skills, Aqua Zumba, Zumba Step, Zumba Kids και Zumba Kids Junior.

Αναπληρωτής Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής (ΠΕ 70,50) κατά τα σχολικά έτη 2014-15, 2015-16, 2016-17

ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΠΙΖΙΚΗ

Γεννήθηκε στις 14/1/1999 στην Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με ειδικότητα “προπονητής αθλημάτων”, με εξειδίκευση στις δημόσιες σχέσεις και οργάνωση-διοίκηση αθλητικών χώρων.

Υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και δημοσίων σχέσεων στο Fitnessfun (κέντρο) από αρχές του 2019 μέχρι και σήμερα

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΑ
Διαιτολόγος Και Υπεύθυνη Πωλήσεων

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11/5/1983. Αποφοίτησε από τη σχολή Διατροφής & Διαιτολογίας ΑΤΕΙ το 2007. Από το 2005 μέχρι το 2010 εργαζόταν στη Δ/νση υγείας Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε με τις διατροφικές παρεμβάσεις και συστάσεις σε σχολεία υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσ/νίκης. Από το 2007 εως και σήμερα διατηρεί διαιτολογικό γραφείο και παράλληλα δουλεύει ως σύμβουλος διαιτολόγος στη γυμναστήριο Fitnessfun. Στόχος της είναι σε συνεργασία με τους καταρτισμένους γυμναστές μας, να παρέχει διατροφικά προγράμματα για απώλεια – μείωση λίπους αύξηση μυικής μάζας και βασικού μεταβολισμού.

Για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της σας προσφέρουμε δωρεάν ατομικό ιστορικό λιπομέτρησης – 15μερο διαιτολόγιο και στη συνέχεια μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα 3 διατροφικά πακέτα του Fitnessfun (κέντρο)

ΑΘΗΝΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ
Ιδιοκτήτρια και Γενική Διεύθυνση

Πτυχιούχος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα μαζικού αθλητισμού. Απόφοιτη της ιδιωτικής σχολής grafts με πτυχίο advanced aerobic and dance aerobic instructor, group exercise and personal fitness trainer.

Γυμναστηριούχος από το 1995 έως σήμερα – ιδιοκτήτρια & γενική διευθύντρια του Fitnessfun ladies (κέντρο) από το 2001 μέχρι και σήμερα.