Ποιοί είμαστε

Εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια ,έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα την γυναίκα , προσφέροντας της πάντα  πρωτοποριακά ομαδικα  προγράμματα γυμναστικής και ποιοτικές υπηρεσίες ατομικης εκγύμνασης!

Αυτό που κατά κύριο λόγο μας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα γυμναστήρια, είναι το ειδικευμένο και καταξιωμένο προσωπικό μας ,που είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει όλες τις συμβουλές και τα μυστικά για ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Η δουλειά μας λοιπόν είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση ! Φροντίζουμε η κάθε γυναίκα που γίνεται μέλος μας να είναι πάντα ευχαριστημένη και αναναιωμένη και το σημαντικότερο από όλα είναι ,ότι όλοι εμεις ειμαστε πάντα δίπλα της ! Από την ίδρυση του γυμναστηρίου μας το 2001 έως και σήμερα ,αριθμούμε πάνω από 15.000 γυναίκες μέλη και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να μεταδίδουμε το μήνυμα :

η γυμναστική είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ !!!

Fitness Instuctors – Personal Trainers

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 

Πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης του τμήματος επιστήμης και φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Κύρια ειδικότητα: Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου. Δευτερεύουσα ειδικότητα: Ναυαγοσωστική. Δεκαετή εμπειρία στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Θες/νίκης ως Pilates Reformer Trainer, fit vibe Instructor, advanced aerobic and dance aerobic instructor, group exercise and personal trainer. Εργάζεται από το 2001 έως και σήμερα στο Fitnessfun (κέντρο).

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΝΕΣ

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκη με ειδικότητα υπαίθριες δραστηριότητες και x-treme sports. Δεκαετή εμπειρία σε αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου Fitness instructor. Personal training instructor: fitvibe instructor, spinning, Pilates mat, Reformer. Group training Presenter: Dynamic programs, cross training, functional, ορθοσωμικη, trx – ιμάντες αιωρήσεις, pilates mat, dance-step aerobics.
Καθηγητής προπονητικής (group training) στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης και 10 χρόνια προϋπηρεσία στο Fitnessfun (κέντρο)

ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΟΥΚΑ

Γεννήθηκε στις 15/12/2001 στην Κατερίνη. Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος πτυχίου σεμιναρίων pilates Mat , Reformer και Cadillac. Επιπλέον πρώην αθλήτρια στίβου του συλλόγου “ΕΝΙΠΕΑΣ ” Λιτοχώρου και πρώην αθλήτρια τένις του συλλόγου Λιτοχώρου.
Επίσης έχει χρόνια ενασχόληση με βάρη και cross training. Τέλος, έχει εξειδίκευση σε personal training, small groups , trx , functional και cross training.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΕΝΤΣΗΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα
“Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή και Αποκατάσταση”.
Επιπλέον, είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρώην  ποδοσφαιριστής όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Ηρακλής και Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ (κ17,κ20) καθώς και προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου. Εξειδικεύεται σε άσκηση για άτομα με χρόνιες παθήσεις, αποκατάσταση τραυματισμών και άτομα με αναπηρία. Τέλος, έχει γνώσεις Personal training, small group personal,Pilates Reformer, Pilates functional, Pilates Mat, TRX, fitbars, ορθοσωμική και cross training.

ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΗ
Zumba Instructor

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Γυμναστών AF Studies (Αθήνα) & Mp Balatsinos (Θεσσαλονίκη).

Κάτοχος διπλωμάτων  Cardio Aerobic Instructor, Basic Aerobic Instructor και Advanced Aerobic Instructor. Πιστοποιημένος Zumba ® Fitness Instructor από το 2012 και κάτοχος διπλωμάτων Pro Skills, Aqua Zumba, Zumba Step, Zumba Kids και Zumba Kids Junior.

Αναπληρωτής Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής (ΠΕ 70,50) κατά τα σχολικά έτη 2014-15, 2015-16, 2016-17

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στις 05/04/1999 στη Θεσσαλονίκη

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° με ειδικότητα “Προπονητής Αθλημάτων” με εξειδίκευση στον χώρο τον βαρών, σε group training και personal training . Πολυετής εμπειρία σε διάφορα είδη χορού ( παραδοσιακούς, hip-hop ,latin,tango σύγχρονο,zumba),όπου επί 7 χρόνια ήταν μέλος σε αγωνιστή ομάδα latin κατακτώντας διακρίσεις.

Εργάζεται στο Fitness fun (κέντρο) από το 2019 μέχρι σήμερα.

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΑ
Διαιτολόγος Και Υπεύθυνη Πωλήσεων

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11/5/1983. Αποφοίτησε από τη σχολή Διατροφής & Διαιτολογίας ΑΤΕΙ το 2007. Από το 2005 μέχρι το 2010 εργαζόταν στη Δ/νση υγείας Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε με τις διατροφικές παρεμβάσεις και συστάσεις σε σχολεία υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσ/νίκης. Από το 2007 εως και σήμερα διατηρεί διαιτολογικό γραφείο και παράλληλα δουλεύει ως σύμβουλος διαιτολόγος στη γυμναστήριο Fitnessfun. Στόχος της είναι σε συνεργασία με τους καταρτισμένους γυμναστές μας, να παρέχει διατροφικά προγράμματα για απώλεια – μείωση λίπους αύξηση μυικής μάζας και βασικού μεταβολισμού.

Για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της σας προσφέρουμε δωρεάν ατομικό ιστορικό λιπομέτρησης – 15μερο διαιτολόγιο και στη συνέχεια μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα 3 διατροφικά πακέτα του Fitnessfun (κέντρο)

ΑΘΗΝΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ
Ιδιοκτήτρια και Γενική Διεύθυνση

Πτυχιούχος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα μαζικού αθλητισμού. Απόφοιτη της ιδιωτικής σχολής grafts με πτυχίο advanced aerobic and dance aerobic instructor, group exercise and personal fitness trainer.

Γυμναστηριούχος από το 1995 έως σήμερα – ιδιοκτήτρια & γενική διευθύντρια του Fitnessfun ladies (κέντρο) από το 2001 μέχρι και σήμερα.