Γιατί νοιώθουμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε γυμναστήριο μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές;

Πέρασε το καλοκαίρι και οι διακοπές αποτελούν υπέροχη ανάμνηση. Ήρθε η στιγμή που όλες τρέμετε… επιστροφή στη καθημερινότητα! Επιστροφή στους γρήγορους ρυθμούς, στις υποχρεώσεις και στη γνωστή φράση «Δεν προλαβαίνω». Ένα γκρι συννεφάκι αρχίζει να εξαπλώνεται και να γεμίζει με σκέψεις που σας προβληματίζουν:

• πάλι τα ίδια.. Θέλω να αλλάξω παραστάσεις

• τρέχω και δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι για τον εαυτό μου

• αισθάνομαι «βαρύ» το σώμα μου, πως θα νιώσω ευεξία

• έβαλα κιλά, πως θα τα χάσω

• πως θα αποβάλλω το άγχος της καθημερινότητας μου?

Πάρτε λοιπόν μια βαθιά εισπνοή και ελάτε στο Fitnessfun Ladies να φυσήξουμε μαζί, με όλη μας την δύναμη, για να διώξουμε το συννεφάκι.

Η άσκηση είναι γνωστό ότι προάγει την υγεία και βελτιώνει την φυσική μας κατάσταση, όμως έρευνες έχουν αποδείξει ότι επιδρά θετικά και στην ψυχολογία μας, καθώς κατά την διάρκεια της γυμναστικής εκκρίνεται η ορμόνη της Χαράς!

Η ομάδα του γυμναστηρίου Fitnessfun Ladies Κέντρο είναι λοιπόν έτοιμη να σας ξεναγήσει στον υπέροχο και τόσο ευεργετικό χώρο του FITNESS . Όπως μαρτυρά και η επωνυμία μας «Fitnessfun Ladies», ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σας κάνουμε να αγαπήσετε την άσκηση και μέσα από αυτήν να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει έχοντας δίπλα σας εμάς, το προσωπικό του Fitnessfun Ladies που αποτελείται από επιστημονικά καταρτισμένους γυμναστές.
Σας περιμένουμε λοιπόν στον χώρο μας στο Fitnessfun Ladies, γιατί εδώ η γυμναστική είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση!

« Take care of your body, it’s the only place you have to live in!» – Jim Rohn-