ΤΟ FITNESSFUN (ΚΕΝΤΡΟ) ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ!

Το Fitnessfun σεβόμενο τους πελάτες του και το προσωπικό του, βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες υγιεινής και προσμένει στην ασφαλή είσοδο όλων των αθλουμένων στον χώρο, με τις καλύτερες δυνατόν προϋποθέσεις και μέτρα, βάση πάντα των κανονισμών της πολιτείας, για την αποφυγή της εξάπλωσης και διασποράς του covid-19!

Απολύμανση όλων των χώρων σε καθημερινή βάση

Έχει γίνει απολύμανση με ειδικά αντιϊκά φάρμακα σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου και θα επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ από την έναρξη της λειτουργίας μας για την αποφυγή μικροβίων και βακτηριδίων στον χώρο άσκησης!
Για αυτό τον σκοπό, έχουμε κάνει συνεργασία με ειδική εταιρεία απολυμάνσεων που αποτελείται από ειδικούς γεωπόνους, που θα μας προμηθεύουν μετά από κάθε εφαρμογή και τα ανάλογα έγγραφα πιστοποίησης απολύμανσης του χώρου!
(Στοιχεία εταιρείας ECO-PLUS με έδρα 14 χιλ. Θερμής – Θεσσαλονίκης)

Σέρβις και καθαρισμός air condition τοποθετώντας ειδικά φίλτρα καθαρισμού του αέρα

Έχει γίνει πλήρης σέρβις και καθαρισμός όλων των μονάδων εισόδου και εξόδου αέρα καθώς επίσης και της δυνατότητας ψύξης – θέρμανσης με ειδικά φίλτρα που θα φιλτράρουν τον αέρα από αιωρούμενα σωματίδια, ίνες και οσμές βελτιώνοντας κατά πολύ την ποιότητα του κλίματος εντός του γυμναστηρίου!

Προσωπικό Γυμναστηρίου

Όλο το προσωπικό του γυμναστηρίου (reception, υπεύθυνοι γυμναστές και personal trainer, υπεύθυνη καθαριότητας) θα κινούνται στον χώρο μόνο με ειδικές μάσκες ή προσωπίδες, κατόπιν σύστασης της πολιτείας αλλά και για την ασφαλέστερη επαφή με όλους τους αθλούμενους του χώρου μας! Επίσης θα είναι συνέχεια σε ετοιμότητα, για την απολύμανση των οργάνων μετά από κάθε χρήση και επίσης της απολύμανσης των αιθουσών (των ομαδικών και των personal) μετά από κάθε μάθημα

Σταθμοί απολύμανσης σε διαφορά σημεία στον χώρο

Οι σταθμοί απολύμανσης έχουν σχεδιαστεί από το Fitnessfun και έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία μέσα στο γυμναστήριο και στις αίθουσες ομαδικών και personal. Ο κάθε σταθμός απολύμανσης διαθέτει σπρέι απολύμανσης μηχανημάτων, χαρτί, συσκευές αντισηπτικού για τα χέρια με αισθητήρα και κλειστούς ποδοκίνητους κάδους. Σκοπός των σταθμών απολύμανσης είναι να διευκολύνει την απολύμανσης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού πριν και μετά από κάθε χρήση και φυσικά την απολύμανση των χεριών σας για αποφυγή μικροβίων και ιώσεων

Νέο λογισμικό για γρήγορη εξυπηρέτηση online κρατήσεων για small groups , τον χώρο των οργάνων και τα personal

Στο Fitnessfun εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζουμε την δημιουργία των online κρατήσεων στα ομαδικά προγράμματα! Τώρα πλέον θα υπάρχουν μόνο small groups περιορισμένου αριθμού ατόμων βάση των τετραγωνικών που δικαιούμαστε ανά άτομο από την πολιτεία και θα μπορείτε πολύ εύκολα μέσω του καινούργιου μας λογισμικού, να κλείνετε την θέση σας και στον χώρο της αίθουσας και στον χώρο των οργάνων καθώς επίσης και για τα personal training ραντεβού σας! Επίσης παρόλο που η εφαρμογή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, πολύ σύντομα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η δημιουργία ατομικών προγραμμάτων online (δίνοντας τα ακριβή σας στοιχεία και τους στόχους σας) και οπότε με την ενεργοποίηση της εφαρμογής, θα καταργηθούν όλα τα ατομικά προγράμματα άσκησης στο χαρτί εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις, που θα πρέπει να παίρνουν το πρόγραμμα μαζί τους και όχι να παραμένει στο χώρο. Η εφαρμογή επίσης θα δίνει πληροφορίες για των αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον χώρο ανά πάσα στιγμή, καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την συνδρομή σας! Το όνομα της εταιρείας και του νέου μας προγράμματος είναι το ThinkCRM!

(Για τις κρατήσεις σας online, πληροφορίες και κωδικοί θα σας σταλούν σύντομα).

Αποδυτήρια γυμναστηρίου

Δυστυχώς ενώ ο χώρος των αποδυτηρίων μας πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ασφαλή χρήση τους, η πολιτεία δίνει σαφή απαγόρευση για είσοδο μέσα σε αυτά! Όποτε για την αρχή τουλάχιστον, δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και αναμένουμε σε σύντομη αλλαγή των παραπάνω μέτρων!